Zvjezdan Misimović se oglasio na Instagramu i poslao poruku Zmajevima pred okršaj s Finskom

Bodrit će ih u Zenici

Zvjezdan Misimović se oglasio na Instagramu i poslao poruku Zmajevima pred okršaj s Finskom

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas u Zenici igra protiv Finske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zmajevima je neophodna pobjeda kako bi zadržali šansu za plasman na EP kroz kvalifikacije, a eventualni novi neuspjeh bi bio vjerovatno i kraj nadanja da možemo nešto napraviti u kvalifikacijama.

Izabranici Roberta Prosinečkog na Bilinom polju dočekuju Finsku koja nas je u prvom susretu pobijedila sa 2:0. Jasno je da će našim momcima trebati velika podrška, a sve dodatno otežava činjenica da neće igrati Edin Džeko.

Pred današnji susret na Bilinom polju oglasio se i nekadašnji reprezentativac Zvjezdan Misimović koji će bodriti Zmajeve s tribina. Misimović se oglasio na Instagramu i poslao je jasno poruku.

"Vjerujemo u vas momci" Sretno", napisao je Misimović.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

View this post on Instagram

We believe in you guys💪🏻🇧🇦 Good luck 🍀#uefaeuroqualifiers#bih#zenica#bilinopolje

A post shared by Zvjezdan Misimovic (@misimovic10) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi