Šta se dešava? Prosinečki neraspoložen, Misimović isključen, Kajtaz na putu
Navodno su razgovarali, no sadržaj razgovora krije se od bh. javnosti

Ništa novo

Šta se dešava? Prosinečki neraspoložen, Misimović isključen, Kajtaz na putu

A. Beganović

Da li će Robert Prosinečki s klupe predvoditi fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo? Pitanje je na koje odgovor još uvijek niko ne zna. Bar službenih informacija nema.

A, one neslužbene kažu da se Prosinečki sinoć sastao sa članovima stručne komisije Fudbalskog saveza BiH, Zvjezdanom Misimovićem i Seadom Kajtazom te da je hrvatskom stručnjaku "poručeno" da neće predvoditi Zmajeve u baražu.

SportSport.ba je pokušao kontaktirati Misimovića i Kajtaza, no sve je ostalo na pokušaju. Nekadašnji veznjak našeg nacionalnog tima "upalio" je sekretaricu, dok je Kajtaz poručio da je na putu.

S druge strane još uvijek aktuelni selektor kao i uvijek do sada javio se na naš poziv, no nije bio raspoložen za razgovor. "Zašto mene zovete, pitajte Savez", istakao je Prosinečki.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Dakle, službenih informacija nema i rekli bismo, ništa novo i ništa na šta bosanskohercegovačka javnost nije navikla u momentima kada kola krenu niz brdo.

Jedno je sigurno, to da li će Prosinečki ostati na klupi našeg nacionalnog tima zavisi isključivo od članova Izvršnog odbora. Njih 15 donosi odluku. Stručna komisija je ta koje predlaže, no na kraju je odluka na Izvršnom odboru koji u bliskoj prošlosti u sličnim situacijama nije išao kontra struke.

Top Komentari

Keno
"Zašto mene zovete, pitajte Savez" opaa cuj ti zutog. Samo ti se javio da vidi da nije neka ponuda pa se razocarao ?
13 4
epa
sad bi trebali izabrati ponovo Safeta i da nas odvede na Euro i onda bi stvarno bio nas najuspjesni trener kojeg nece niko stici...
8 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi