Da li će to biti potez dovoljan za titulu: Karoglan je Hajduku već isplanirao veliko pojačanje?

Burno je bilo proteklih dana u Spitu

Da li će to biti potez dovoljan za titulu: Karoglan je Hajduku već isplanirao veliko pojačanje?

Samir Mlaćo

Domaći poraz od Osijeka za vikend na Poljudu, donio je mnogo bure u Splitu.

Ceh je platio trener Ivan Leko, a na njegovo mjesto stigao je Miroslav Karoglan. Karoglan je već radio u Hajduku, dobro poznaju ekipu te stanje u i oko kluba, a već jučer je odradio prvi trening.

Nije krio zadovoljstvo, te je istakao da je sada iskusniji i motivisaniji da napravi velike stvari.

"Zahvaljujem se prvo Bogu. Hvala i Upravi. Ne mogu izraziti čast i odgovornost što sam trener najvećeg kluba. Godinu sam iskusniji, i s velikim nestrpljenjem čekam da se ponovno susretnem s momčadi. Siguran sam da i ovaj put možemo biti jako dobri - poručio je trener Karoglan na početku predstavljanja, a zatim je od strane predstavnika medija upitan što može i želi promijeniti u igri svoje momčadi, odnosno što je uzrok lošijih rezultata u posljednje vrijeme", rekao je Karoglan u svom obraćanju, te dodao.

"Vjerojatno ću mijenjati nešto u postavi. Ne želim sada analizirati, prvenstveno napad treba poboljšati. Neću pričati što prije nije valjalo jer to ne radim, nije kolegijalno. Činjenica je da Hajduk ne zabija dovoljno golova. Imam plan, i već u petak ćemo imati dobar impuls. Postoje određeni problemi, imamo i gust raspored, ali ovaj put neću govoriti čega nema.

Imamo najbolju ekipu, i zanimaju me samo oni koji vjeruju da možemo biti prvi. Imamo i 25-28 igrača u prvoj momčadi. Postoji i dio igrača koje ne poznajem, ali kada sam zadnji put bio ovdje, sve je funkcioniralo na bazi iskrenosti".

Oglasi

Hajduk se itekako muči u napadu, teško dolazi u prilike, a sjajni Marko Livaja povrijeđen je dobio šansu protiv Osijeka. Tada se vidjelo da Leko nema izbora, a Livaja nije mnogo pokazao.

Sve to 'podgrijalo' je špekulacije da će na Poljud se vratiti iskusni Nikola Kalinić.

Kalinić se nije našao u planovima stručnog štaba Hajduka za novu sezonu, ali nije ni pronašao novi klub. Vrijedno je radio i sada bi sa Karoglanom mogao se vratiti na Poljud.

Dobio je Karoglan to pitanje na press konferenciji.

"S Nikolom ću svakako imati razgovor, treba vidjeti kakve su mu ambicije i planovi, tako da mislim da je pitanje deplasirano. Što se mene tiče, Nikola je uvijek dobrodošao", rekao je Karoglan.

Kaliniću je na kraju sezone istekao ugovor i nije mu ponuđen novi. Mnogi su mišljenja da je mogao ostati u rotaciji i pomoći ekipi u nekim utakmicama svojim znanjem i iskustvom.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Da li će se sada vratiti i biti veliko pojačanje u borbi za prvaka, ostaje da se vidi u narednim danima.

Hajduk već u petak gostuje Slaven Belupu i mora tražiti tri boda. Splićani su trenutno drugoplasirani i imaju 21 bod, dva manje od lidera Rijeke, te dva više u odnosu na Dinamo koji ima utakmicu manje.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi