Drugo pojačanje ove zime stiglo na Pecaru
Matić na potpisu sa direktorom Brekalom FOTO: Antonio Slišković

Ima bogato iskustvo iza sebe

Drugo pojačanje ove zime stiglo na Pecaru

NK Široki Brijeg je danas potvrdio novo ime.

Na Pecaru je stigao stasiti defanzivac Mislav Matić, koji je drugo pojačanje tima iz Hercegovine ove zime.

Zanimljivo da je dres Širokog nosio i njegov brat Bernard Matić, a Mislav je kariejru počeo u NK Junak Sinj. Nastupao je za Rudeš i Lokomotivu, da bi zatim otišao u Ukrajinu 2020. godine. Bio je član FC Minaj.

Kada je izbio rat u Ukrajini, vratio se u Hrvatsku i obukao dres HNK Šibenik. Zatim je otišao u Rudeš, gdje je upisao 15 nastupa u prvom dijelu sezone za posljednjeplasirani tim HNL-a.

Rudeš je jednom nogom u nižem rangu, ali i pored toga njegovi igrači su očigledno pojačanja za bh. premijerligaše.

"Drago mi je što sam došao u Široki Brijeg. Znam u kakav sam klub došao, znam njegovu vrijednost u bh. nogometu. Dat ću sve od sebe i biti u službi momčadi kako bi ispunili zacrtane ciljeve. Vjerujem kako ću opravdati očekivanja struke i navijača", kazao je novi igrač Plavo-bijelih.

Oglasi

Široki Brijeg je odigrao jedan prijateljski meč i to za vikend, te savladao NK GOŠK 1:0.

Novi šef struke Dino Skender bio je zadovoljan poslije te utakmice.

"S obzirom na to da je ovo prvi tjedan priprema i da smo tek ušli u proces rada, možemo biti zadovoljni. Zaokružili smo uvodni tjedan rada kvalitetnom provjerom i podijelili minutažu na dva sastava po poluvrijeme. Želio sam odmah vidjeti reakciju igrača na novi sustav rada i stil igre. Mogu biti zadovoljan pristupom igrača", kazao je trener Širokog Brijega Dino Skender nakon prve pripremne utakmice i zatim se detaljnije osvrnuo na viđeno.

[facebook]https://sportsport.ba/fudbal/tomislav-dadic-fedja-dudic-radnicki-kragujevac/466507[/facebook]

"Dosta dobro smo stajali na terenu u prvom poluvremenu, osobito u prvih pola sata. Nametnuli smo dobar intenzitet igre, imali posjed i stvarali pritisak kvalitetnom suparniku, ali bez izrazitih prilika. U nastavku je i novih 11 igrača dosta dobro reagiralo, brzo su nametnuli ritam, postigli smo pogodak i zasluženo pobijedili.

Odradili smo trkački dobru utakmicu. Prikazano zaslužuje prolaznu ocjenu, ali moramo više kreirati prema naprijed", dodao je Skender.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi