"Mislim da će Liverpool ostati bez naslova zbog kiksa upravo u toj utakmici"
Liverpool je protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu odigrao 0:0

Bivši igrač Uniteda smatra da je jedna utakmica upravo odlučila prvenstvo

"Mislim da će Liverpool ostati bez naslova zbog kiksa upravo u toj utakmici"

S. Pašalić

Liverpool je u 36 kola engleske Premier lige osvojio 91 bod, ali se i pored toga našao iza Manchester Cityja.

Ekipa Jurgena Kloppa je ove sezone duži period vremena provela na prvom mjestu, ali je serijom neriješenih rezultata dopustila Građanima da preuzmu vrh.

Redsi su ekipa koja je primila najmanje golova ove sezone, ukupno njih 20, i imaju drugi najbolji napad lige, ali sa samo dva kola do kraja i sjajnom formom Cityja čini se da trofej ove godine ipak neće stići na Anfield.

Nekadašnji igrač Manchester Uniteda Paul Scholes je također očaran igrom oba tima, a smatra da bi Liverpool mogao ostati bez naslova prvaka zbog kiksa upravo protiv tima sa Old Trafforda.

"Ono što su ove dvije ekipe učinile bilo je senzacionalno", rekao je legendarni igrač Uniteda.

"Mislim na cijelu sezonu. Bit će teško. Neće mi biti žao ni jednog od njih. Neću biti sretan i neću ih žaliti", dodao je Scholes.

"Morate se diviti onome što su učinili. Kada se osvrnete na to, pogotovo posljednjih nekoliko utakmica, mislim da je najveća pogreška Liverpoola bila što su propustili da pobjede United na Old Traffordu"

"Kada vidite koliko je igrača Unitedu nedostajalo. Mislim da su u toj utakmici imali tri povrede. Jesse Lingard je izašao iz igre zbog povrede tetive. A Liverpool je bio vrlo slab tog dana"

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vidjeli ste razliku kada je City došao u Old Trafford i bili su dominantni, izgledali su kao vrhunska ekipa"

"Ironično, ali mislim da je Liverpool ostao bez naslova upravo na Old Traffordu", zaključio je Scholes.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi