Mislite da je Wan-Bissaka preplaćen? Pogledajte ovaj start!

Nova zvijezda Manchester Uniteda

Mislite da je Wan-Bissaka preplaćen? Pogledajte ovaj start!

A. Čaušević

U transferu vrijednom 50 miliona eura Aaron Wan-Bissaka je iz Crystal Palacea prešao u Manchester United. 

Dovođenje U21 reprezentativca Engleske mnogi su uzeli da dosta skepticizma, posebno ako se u obzir uzme iznos koji je potrošen na njegovo angažovanje.

Međutim, Wan-Bissaka igra sjajno na pripremama, a da se radi o izuzetno dobrom igraču potvrdio je to i u duelu s Interom.

Wan-Bissaka je odigrao kratak povrtani pas svom saigraču, a onda je impresivnim startom stigao Dalberta te savršenim klizećim startom izbio loptu u aut.

Skupocjeno pojačanje je pohvalio i menadžer Crvenih đavola, Ole Gunnar Solskjaer koji je pohvalio radnu etiku mladog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Aaron je jedan od najboljih nadolazećih defanzivaca. Ima ispravnu radnu etiku, talenat i mentalitet da igra za Manchester Untieda i tačno se uklapa u tip igrača kakvog smog tražili", rekao je Norvežanin.

Inače, Manchester United je pobijedio Inter s minimalnih 1:0, a turneju u Aziji nastavlja u u četvrtak utakmicom protiv Tottenhama.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

srcerukelopata
Valjda "preplaćen"?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi