9

Komentari (9)

hasetz
hej moj AMERE ČULIĆU... tri tačke su dosta za ovaj clanak
PeppermintSA
Kakav god bio trener Krčmarović, našao se Čulić koji u životu nije poderao patike o njemu pisati pljuvačke kolumne. Matere mi, frajer je već godinama zreo za šamar.
kommando88
volio bih sresti ovog Culica, nisam nasilnik niti sam ikad bio, ali jebo ja sve svoje ako mu ne bi samar odvalio. redakcija isfrustrirani nejebica
plavi kanarinac
Jedva si docekao Culicu kvazinovinaru da krenes s rafalanjem...
Anton Morinov
a mozda da ostavimo covjeka jednu sezonu ili tako nesto. pa ne moze preko noci. al jebiga.. nabijem vas na kurac! nepismeni ste!
casimiro
zubane mars od kluba,seres svaki dan.pa majku ti jebem i murinja bi za 15 dana otjerao!covjek kako je doso u klub od prvog dana ste poceli srati...dzaba ti je!!!amar nikad nece doci dok je misketa!neka ga bog pozivi,napravio nam je grbavicu!!
Benjamingst
Zato vas I niko I nevoli kao sporski portal. Kad navalite na nekoga onda idete do kraja da serete. Imali sta o BiH Repci, Premijer Ligi, Liga Nacije itd... ?
mlacenica1
Ti bas polupo loncice. Nema reprezentacije i lige nacija do septembra.
kommando88
jebali vi mater svoju kvazi-novinari
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.