Mislite da vam život više nikada neće pružiti drugu šansu? Pogledajte postavu Bayerna

Ponovo je došlo njegovih pet minuta

Mislite da vam život više nikada neće pružiti drugu šansu? Pogledajte postavu Bayerna

Večerašnjim utakmicama 1. kola nastavlja se grupna faza Lige šampiona.

Nakon što smo sinoć gledali nekoliko vrlo zanimljivih utakmica, nadamo se da će i večeras biti tako, a jedna od utakmica koje obećavaju je svakako ona između Benfice i Bayerna.

Ipak, to sada nije predmet pažnje, već postave za meč. Ono što odmah 'za oko zapada' je postava Bayerna, odnosno jedno ime u njoj.

Usljed silnih problema sa povredama veznih igrača, trener Bayerna Niko Kovač odlučio je da šansu u prvoj postavi pruži ni manje, ni više nego Renatu Sanchesu.

Iako Portugalca nije bilo ni na mapi dugo vremena, sigurno da ga niko nije zaboravio obzirom da se radi o fudbaleru kojeg su novinari i navijači redovno blatili u proteklim mjesecima.

Čak se vjerovalo da on više nije u stanju da igra ozbiljan fudbal obzirom da ni u Swanseaju nije igrao prvu postavu, ali Kovač ga je odlučio ovog ljeta zadržati u Bayernu i večeras je ponovo došlo njegovih pet minuta.

On će dobiti priliku u Ligi šampiona da pokaže šta zna, a sigurno da je i njemu samom jako čudan ovakav rasplet situacije obzirom da se prije nekoliko mjeseci činilo kako više neće imati priliku igrati u klubu kao što je Bayern.

U nastavku pogledajte postave Bayerna i Benfice za večerašnji susret.

Benfica: Vlachodimos, Girmaldo, Almeida, Jardel, Dias, Pizzi, Fejsa, Fernandes, Cervi, Salvio, Seferović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bayern: Neuer, Kimmich, Alaba, Boateng, Hummels, Martinez, Sanches, Robben, Ribery, Rodriguez, Lewandowski.

Meč počinje od 21.00 sati.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saimai1316
Trebalo je da napisete 'radi se o igracu kojeg smo mi novinari redovno blatili posljednjih mjeseci'.... Ovako kako ste napisali ispada da ste jedino vi sa ovog portala vjerovali u njega
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi