Misterija kačketa Maura Icardija: Je li ovo poruka Interu?
Argentinskom fudbaleru je nakon skandala njegove supruge Wande, oduzeta kapitenska traka. Klub je jasno poručio da mu je nema namjeru vraćati (Foto: EPA)

Zanimljivi odabiri Argentinca

Misterija kačketa Maura Icardija: Je li ovo poruka Interu?

M. Šljivak

Mauro Icardi već drugu domaću utakmicu ekipe Intera gleda sa tribina.

Naravno, on uživa u društvu svoje supruge Wande Nare, a čini se kako je njima veoma zabavno, iako nisu omiljeni u Interu.

Mauro je navodno povrijeđen i to je naveo kao razlog odsustva sa terena. Međutim, pregledi su utvrdili da ne postoji nikakva povreda koljena, pa su Argentinca mnogi prozvali lažovom.

Dok je Icardi posmatrao utakmicu protiv Rapida iz Beča, teoretičari zavjera su uočili zanimljiv detalj na njegovom kačketu.

On se pojavio sa kačketom na kojem je orao i iznad je ispisana riječ Freedom, odnosno sloboda, pa mnogi vjeruju da je upravo ovim detaljom poslao poruku čelnicima Intera.

Također, prošle sedmice u duelu protiv Sampdorije, Icardi se pojavio u sličnom kačketu. Tada je na njemu bila slika lava i riječ King (kralj).

Mnogi vjeruju da je na ovaj način Icardi najavio odlazak sa Giuseppe Meazze. On navodno već "koketira" sa pojedinim klubovima, a sve će se oko potencijalnog transfera znati već narednog ljeta.

Interesantno je svakako da Wanda i Mauro na tribinama nisu previše slavili golove. Kamera ih je uhvatila kod četvrtog gola i nisu bili previše uzbuđeni.

Pitanje je također hoće li Icardi više i zaigrati u dresu Intera. Čini se kako Wanda sve jako dobro kontroliše i da nema namjeru da dopusti mužu da nastupi, sve dok ne dobije unosniji ugovor od kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi