Misterija oko transfera Schicka u Juventus
Foto: EPA

Moguće otkazivanje transfera

Misterija oko transfera Schicka u Juventus

Midhat Šljivak

Mladi reprezentativac Češke Patrik Schick dogovorio je ovog ljeta transfer iz Sampdorije u Juventus.

Ovaj 21-godišnjak je dogovorio uslove i prošao je ljekarske preglede u timu iz Torina, ali bi sve to moglo biti uzaludno.

Kako je javio poznati novinar Gianluca Di Marzio, došlo je do određenih problema između dva kluba, ali još uvijek nije poznato o čemu se tačno radi i hoće li doći do konačnog dogovora.

Ono što je poznato je to da bi dogovor vrlo lako mogao pasti u vodu. Gazzetta dello Sport navodi da je Juve naknadno otkrio probleme sa zadravljem kod mladog fudbalera i da žele odustati od transfera, ali da ekipa Sampdorije nema namjeru da odustane od već dogovorenog prelaska Čeha u Torino.

U narednim danima će se znati više o ovoj misteriji oko transfera Schicka, ali bi vrlo lako mladi fudbaler mogao završiti negdje drugo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Interes za njega pored Stare dame pokazivali su Inter i Tottenham.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi