Zidane: Real nije još ništa osvojio

Trener Reala oprezan

Zidane: Real nije još ništa osvojio

Zinedine Zidane je u razgovoru za španske medije podsjetio da Real Madrid još uvijek nije osvojio trofej. 

Kraljevski klub se trenutno bori za dva trofeja. Madriđani će se za finale Lige prvaka boriti sa Manchester Cityjem, dok u Primeri zaostatak za Barcelonom i Atletico Madridom iznosi samo jedan bod. Zidane je vrlo oprezan. 

"Nismo još ništa osvojili. U dobroj smo situaciji, ali još nije gotovo. Mnogo se priča o tome kako smo već osvojili sve, ali možete pričati šta hoćete, igrači misle kao i ja. Fokusirani su na ono šta treba uraditi. Borit ćemo se do posljednje minute", izjavio je Zidane za španske medije. 

Za kraj se Zidane osvrnuo i na nadolazeću utakmicu protiv Villarreala. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Villarreal je vrlo dobar tim, dobri su u odbrani i imaju dobre igrače u svojim redovima. Razmišljamo utakmicu po utakmicu, prvo Villarreal, zatim Rayo, pa onda tek Manchester City", poručio je trener Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti