Misteriozna poruka Dejana Lovrena nakon što je saopšteno da ne igra protiv Bayerna

Navijačima Liverpoola nije jasno šta je htio reći

Misteriozna poruka Dejana Lovrena nakon što je saopšteno da ne igra protiv Bayerna

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola večeras na Anfieldu dočekuju Bayern u velikom derbiju osmine finala Lige prvaka.

Sigurno je da će okršaj Redsa i Bavaraca večeras biti u centru pažnje i ljubitelju fudbala jedva čekaju početak susreta na Anfieldu. Jurgen Klopp se pred ovaj meč našao u ogromnim problemima jer ne može računati čak na trojicu štopera.

Stubovi odbrane večeras će najvjerovatnije biti Joel Matip i veznjak ovog tima Fabinho. Virgil van Dijk je suspendovan, dok Dejan Lovren i Joe Gomez imaju problema s povredama. Činilo se da će Lovren igrati ovu utakmicu, ali na iznenađenje mnogih propustio je jučerašnji trening.

Nakon toga iz Livrepoola su potvrdili da hrvatski defanzivac ima problema s povredom i da ga neće biti večeras u sastavu. Međutim, Dejan Lovren je sve to "zakuhao" objavom na Instagramu koja je zbunila navijače Liverpoola jer nisu baš shvatili šta je on htio da kaže.

"Mr. Bean me naučio jednu stvar u životu. Uživaj u svom društvu umjesto da očekuješ od nekoga drugog da te usreći", napisao je Lovren na Instagram storyju.

Mnogi su odmah počeli sumnjati da Lovren nije povrijeđen, te da je odstranjen iz sastava Redsa zbog nekih drugih problema. No, iz Liverpoola se po tom pitanju niko nije oglašavao, a više informacija će sigurno biti poznato nakon meča s Bayernom.

Što se kladionica tiče tu je situacija nešto jasnija oko favorita u ovom meču. Dosta manja kvota je na Liverpool nego što se očekivalo, a na Bayernu odavno nije bila veća u nekom duelu. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART pogledajte sve kvote za ovaj meč na OVOM linku.

Klopp muku muči sa štoperima

Naravno, najmanji problem za Kloppa su rješenja u napadu i sigurno je da on neće odstupati od igrača koji donose najveću prevagu, a to su Mohamed Salah, Sadio Mane i Roberto Firmino. No, u veznom redu će biti nekih promjena.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Od prve minute će zaigrati Jordan Henderson jer Fabinho ide na štopera, dok će James Milner dobiti prednost ispred Nabyja Keite. Također, u veznom redu će biti i Wijnaldum koji igra veoma dobro u posljednje vrijeme.

Vjerovatni sastav Liverpoola: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson, Henderson, Milner Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi