FK Velež predstavio novo ime
Velež predstavio i drugo defanzivno pojačanje za nastavak sezone

Mitar Ćuković potpisao

FK Velež predstavio novo ime

Midhat Šljivak

FK Velež predstavio je danas novo ime u svlačionici. Novi član Rođenih postao je crnogorski fudbaler Mitar Ćuković.

Mostarski Velež u drugi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ulazi s novim imenom u svom kadru. To je, kao što je SportSport.ba i najavio, Crnogorac Mitar Ćuković.

Ovaj 27-godišnji defanzivac u redove mostarskog kluba dolazi iz litvanskog tima FK Panevezys, gdje je prošle sezone odigrao 27 utakmica uz jedan pogodak.

Mitar Ćuković je u profesionalnoj karijeri još nastupao nastupao je za crnogorski FK Igalo, OFK Petrovac, kao i za srbijanski FK Napredak iz Kruševca.

Rođeni su danas doveli i Antu Hrkača, pa će defanzivni dio mostarskog kluba izgledati poprilično drugačije.

Treba istaći da su klub za sada napustili Mehmed Ćosić, Samir Radovac, golman Marko Jovičić, kao i trener Amar Osim.

Osima je na klupi zamijenio Nedim Jusufbegović, a pomagat će mu Avdo Kalajdžić, Samir Merzić i Adnan Dizdarević.

Promjena je podsjetimo bilo i u upravljačkoj strukturi kluba. Na čelo su došli novi ljudi i vidjet ćemo kako će Velež izgledati u drugom dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon jesenjeg dijela sezone u kom je odigrao 18 od 19 utakmica, Velež se nalazi na šestom mjestu Premijer lige BiH s 24 boda.

Drugi dio sezone Rođeni otvaraju utakmicom protiv Tuzla Cityja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi