Mitroglou ponovo neće igrati za Marseille, grčki napadač ide na novu zanimljivu posdubu
Sve je spremno za dolazak Mitrogloua u PSV

Možda će u Holandiji imati više sreće

Mitroglou ponovo neće igrati za Marseille, grčki napadač ide na novu zanimljivu posdubu

S. Pašalić

Grk Konstantinos Mitroglou će u novoj sezoni prema svemu sudeći nositi dres PSV-a.

31-godišnji napadač je i dalje član Marseillea s kojim ima ugovor do 2021. godine, a u holandski klub bi trebao stići na jednogodišnju posudbu.

On je 2017. godine stigao u redove francuskog kluba iz Benfice za 15 miliona eura, ali je odigrao samo 33 utakmice i postigao je 12 golova za godinu i pol, pa je u januaru ove godine otišao na posudbu u turski Galatasaray.

Ipak, Mitroglou se nije proslavio ni u Turskoj pa je odigrao samo 9 utakmica i postigao je 2 gola, te ga je Galatasaray odlučio vratiti u Marseille.

Sada je prema navodima francuskih medija sve spremno za njegov dolazak u Eindhoven, te je samo pitanje vremena kada će transfer biti i zvanično potvrđen.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi