Mitrović: Da sam šutao još 100 puta ne bih dao gol

Napadač Fulhama nakon remija sa Wolvesima

Mitrović: Da sam šutao još 100 puta ne bih dao gol

Fulham je danas bio jako blizu da konačno upiše pobjedu u Premier ligi, ipak na kraju je okršaj sa Wolverhamptonom na Craven Cottageu završen remijem, rezultatom 1:1.

Poveli su domaći golom Sessegnona u 74. minuti, ali je Saiss pet minuta prije kraja donio bod Wolvesima.

Napadač Fulhama Aleksandar Mitrović je danas odigrao dosta dobru utakmicu, konstatno je bio opasan po gol protivnika, ali nijednu od prilika u kojima se našao ipak nije uspio pretvoriti u gol zbog čega je nakon utakmice bio vidno razočaran.

"Da sam šutao još 100 puta lopta ne bi ušla u gol. Ne znam, radio sam sve kako treba, ali nisam imao sreće... Veoma sam razočaran, praktično smo već imali tri boda u džepu, ali ipak nismo izdržali", istakao je Mitrović, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Za mene je ovo bio jedan od onih dana kada ništa ne ide. Uradite sve kako treba, ali lopta neće u gol."

Top Komentari

Seva1956
Ti si slino i ostati ćeš slino. Bolje tije da se vratiš u Srbiju.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi