Mitrović je zbog dame napao saigrača
Dok se Mitrović i Camara svađaju na časovima joge, Fulhamu prijeti ispadanje iz lige

Nije mu se dopalo ponašanje Camare

Mitrović je zbog dame napao saigrača

E. Škorić

Srbijanski napadač Aleksandar Mitrović bio je učesnik tučnjave u Londonu.

Kako su izvijestili otočki mediji, Mitrović je napao svog saigrača Aboubacara Camaru jer se ovaj ružno ophodio prema učiteljici joge.

Damu je unajmio menadžer Fulhama Claudio Ranieri kako bi pomogla igračima da se opuste, istegnu i skocentrišu te oporave od napornih treninga i stresnih utakmica, ali Camara je bio jako nepristojan, pa ga je Mitrović napao.

Saigrači su reagovali i spriječili neki žešći sukob dvojice napadača, a ovo je još jedan od pokazatelja da atmosfera na Craven Cottageu nije nimalo dobra.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fulham je pretposljednji na tabeli i grčevito se bori za opstanak, a prošlog vikenda je poražen u Burnleyju iako je prethodno poveo s 1:0.

Timovi iznad opasne zone su na pet bodova od Fulhama i ovaj tim bi naredne sezone mogao da seli u Championship.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi