Fulham za Mitrovića odbio ponudu od 55 miliona eura

Ništa od odlaska, barem za sada

Fulham za Mitrovića odbio ponudu od 55 miliona eura

Britanski tabloid The Sun prenosi kako je Fulham ovih dana odbio bogatu ponudu za napadača Aleksandra Mitrovića.

Kako prenosi pomenuti izvor, za Mitrovića se interesovao kineski Guangzhou Evergrande te je poslao ponudu tešku 55 miliona eura, ali je dobio odbijenicu.

Ipak, The Sun prenosi kako se bogati Kinezi nemaju namjeru zaustaviti na ovoj ponudi te da bi u narednom periodu trebali poslati još veću.

S druge strane, nije poznato koliko engleski klub traži za srbijanskog napadača i da li ga uopšte ima namjeru prodati tokom ovog prelaznog roka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, ranije se govorilo da su za Mitrovića zainteresovani i neki engleski velikani poput Manchester Uniteda, ali je mnogo realnije da će on klub napustiti na ljeto nego sada.

U dosadašnjem dijelu sezoe ovaj korpulentni napadač je postigao osam golova u 21 utakmici za Fulham u Premiershipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi