Kladioničar prozvao Mitrovića na Instagramu, a srbijanski napadač mu odlučio odgovoriti

Nije se nadao odgovoru

Kladioničar prozvao Mitrovića na Instagramu, a srbijanski napadač mu odlučio odgovoriti

E. Čaušević

Srbijanski napadač Aleksandar Mitrović bio je tragičar meča u kojem je njegov Fulham poražen od Oldhama u FA kupu.

Fulham se neočekivano oprostio od nastupa u FA kupu, a veliki tragičar bio je Mitrović koji je u samom finišu utakmice promašio penal. Claudio Ranieri uveo je Mitrovića u igru u 85. minuti, a ubrzo nakon toga Mitović je uspio promašiti penal.

Golman Oldhama odbranio je udarac napadača Fulhama, a zatim su gosti to žestoko kaznili kada su poveli sa 2:1 i tako izbacili londonski klub iz FA kupa. Mitrović se našao na udaru navijača nakon meča, a jedan od kladioničara je bio posebno bijesan.

On je izgubio 855 funti zbog toga čto je Fulham ispao, a onda je javno prozvao Mitrovića na Instagramu. Ipak, sigurno nije očekivao da će se Mitrović oglasiti i odgovoriti mu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nema problema druže", napisao je Mitrović na objavu ovog kladioničara koji je zbunjeno pokušao objasniti da tu postoji problem jer je zbog njega pao listić za 855 funti.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Svašta
6 1
dadopd
Al ga Vlaski mediji velicaju a taraba od igraca.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti