Mitrović objasnio zašto ne želi u Napoli

Želi vratiti Newcastle u Premiership

Mitrović objasnio zašto ne želi u Napoli

Endin Čaušević

Srbijanski reprezentativac Aleksandar Mitrović ove sezone pruža odlične partije, te se nalazi na meti nekoliko evropskih klubova.

Mitrović je odlučio ovog ljeta ostati u Newcastleu iako je ovaj klub ispao u Championship. Srbijanski  napadač u dosadašnjem dijelu sezone pruža odlične partije, a već nekoliko sedmica špekuliše se da će karijeru nastaviti u Napoliju.

Ovaj napadač u Napoli bi trebao doći kao zamjena za Milika, ali očito da Mitrović nema namjeru da napušta St. James Park ove zime. Srbijanski napadač poručio je da ga ne zanimaju nikakve ponude.

"Lijepo je znati da te traže evropski velikani, ali ja sam igrač Newcastlea i planovi su mi vezani samo za ovaj klub. Želim vratiti Newcastle u Premier ligu, fokusiran sam samo na to ništa drugo me ne zanima", rekao je Mitrović.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi