Zazin otac: Otvoreni smo za sve opcije, a posebno za jednu

Simone Zaza ponovo u Seriji A?

Zazin otac: Otvoreni smo za sve opcije, a posebno za jednu

Italijanski napadač Simone Zaza nije se snašao u Premiershipu.

Zaza je prošlog ljeta stigao u ekipu West Hama na posudbu iz Juventusa, ali za sada ne pruža partije kakve je od njega očekivao Slaven Bilić.

Podsjetimo, West Ham ima opciju da otkupi Zazin ugovor za 20 miliona eura i to ukoliko Italijan bude odigrao najmanje 14 utakmica ove sezone, ali to se vjerovatno neće desiti jer West Ham želi da se riješi Zaze već u januaru.

Interesovanja za njega ne nedostaje, a za sada se najbolja opcija čini Napoli. Povodom cijele priče oglasio se i Zazin otac te agent, Antonio, koji je poručio da Zaza vjerovatno neće moći odbiti Napoli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Napoli je Napoli. Ako nas pozovu, slušat ćemo šta imaju reći. Ovaj ugovor ovisi o broju utakmica koje će Simone odigrati. Mora igrati 14 mečeva da bi kasnije ostao u West Hamu, ali za sada je odigrao samo devet", rekao je Antonio Zaza pa dodao:

"Za sada nas nije niko kontaktirao, ali ako to neko bude uradio, naravno da ću saslušati. Otvoren sam za sve, ali posebno za Napoli".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi