Roma nije mogla saopštiti bolje vijesti svojim navijačima

Mkhitaryan ostaje na Olimpicu

Roma nije mogla saopštiti bolje vijesti svojim navijačima

E. Čaušević

Henrikh Mkhitaryan je ove sezone sigurno jedan od najboljih igrača Rome i igra u jako dobroj formi.

Ovaj 31-godišnji Armenac je u Romu stigao iz Arsenala, a rimski klub je ljetos otkupio njegov ugovor. No, ono što je svima bilo interesantno jeste da je on potpisao saradnju na svega jednu sezonu.

Mkhitaryan je imao opciju da na kraju ove sezone napusti Romu, ali su u rimskom klubu učinili sve da se to ne desi nakon što je Armenac blistao u dosadašnjem dijelu sezone.

Oni su nedavno počeli pregovore oko novog ugovora, te su postigli dogovor. Mkhitaryan je tražio da to ponovo bude ugovor na jednu sezonu, a ne dugogodišnji ugovor i iz kluba su mu izašli u susret.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ugledni novinar Fabrizio Romano otkrio je da su Roma i Mikhitaryan postigli dogovor i da će on produžiti saradnju do ljeta 2022. godine, te da na kraju ove sezone neće napustiti Olimpico.

[twitter]https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1347673874931056644[/twitter]

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi