Na spisku nogometaši iz Juventusa, Borca, Zrinjskog, Željezničara, Sloge....

Janković debituje na klupi mlade selekcije BiH, objavio spisak za duele sa Švicarskom i Slovenijom

9

Komentari (9)

Decembarski
Pa odavno je postalo jasno da nam u mladjim repkama ne igraju najbolji.Ovo je odlicna podloga za menadjere,mesetare i kriminalce.Nije Jankovic nista bolji bio ni u pionirima uz pomoc Japaura koji se uhl****o,zahvaljujuci ugradjivanju sebe i inih koji odlucuju o svemu.Mi se ljutimo kad neki djecak ili omladinac uzme drugo drzavljanstvo.Takodjer imamo koliko hocete talentovanih fudvalera ali u drugim sportovima jer su se razocarali i vidjeli da je kvalitet ne bitan.Nije Vico kriv nego gori su ovi Bosnjqci sto se za kafu prodaju.I kazemo sto ne mozemo daleko u sportu,pa sreca jos da imamo djece koja rastu u svijetu kolikontoliko normalnom gdje je jos uvijek bitan rezultat pa nas oni odrzavaju u zivotu.Neka nam je bog na pomoci.
2323
Aauhuuuuuu cuj Filip Racic..David Cavic..Kujundzic..Cetkovic..Ne zna se koje gori od koga....Ovaj Jankovic zlo nevidjeno radio u Borcevoj skoli a sada nastavlja u U21...pa pogledajte samk spisak igraca j bice vam.jasno...zelim mu svu srecu i da se oprosti poslije ove dve prijateljske jer ne moze biti trener ni u svojoj Kozari
Chico
Ja sta nam uradi Irfan Duric i kompanija izdajnika oko njega. Nikad u historiji jedan narod nije imao selektora A i mlade reprezentacije. Ivaylo je Picin selektor, a ovaj Jankovic proizvod Borca tj. Pice i familije koja vodi Borac.
pero98
Sretno Bistriću. FF
delta
6HM6
Trako Muharem stoper FK Sarajeva,igrac mozda u najboljoj fizickoj formu od svih igraca njegovog godista ccc
delta
E vala se nije nista pokazao za ovo utakmica sto je odigrao u seniorima...
PRESEDAN
Opet igrači Bojca koji su na posudbi negdje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.