Mlada reprezentacija BiH dobija selektora, renovira se teren Bilinog polja

Zakazana sjednica Izvršnog odbora

Mlada reprezentacija BiH dobija selektora, renovira se teren Bilinog polja · Saznajemo

M. Šljivak

Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas bi mogla dobiti selektora.

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine za danas je zakazao sjednicu na kojem će se raspravljati o brojnim temama, a među njima je izbor selektora i stručnog štaba U21 reprezentacije BiH.

Ovu poziciju za sada drži Slobodan Starčević. Vrlo je moguće da će 49-godišnji stručnjak potpisati nastavak saradnje i da će nastaviti sa poslom u mladoj selekciji sa kojom je započeo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Starčević je na klupi U21 reprezentacije BiH od marta 2020. godine. Ekipu je vodio u pet utakmica i ima učinak od dvije pobjede, dva remija i jednog poraza.

Također, tema na sjednici Izvršnog odbora FSBiH bit će i renoviranje glavnog terena na stadionu Bilino polje.

Radovi na terenu uskoro će početi i stadion u Zenici bi nove reprezentativne akcije trebao dočekati sa novim tepihom.

Na dnevnom redu Izvršnog odbora bit će i prijedlog odluke o izradi elaborata reflektorske rasvjete na terenima klubova iz Premijer lige BIH.

Sjednica IO NS/FS BiH počinje od 12 sati.

Top Komentari

Ajax11
Ponuditi to mjesto Babarezu…kakvi Starcevici više! Samo se vrte u krug umjesto da traze riješenje za boljitak fudbala! Za Barbareza super, moze da krene sa mladima svoju trenersku karijeru i da se dokaze kao trener . Mada sumnjam da bi pristao
14 0
fukaraslana
Sljedece tri godine reprezentacija treba igrati u rs jer u federaciji niko nema vise nista sa ovom reprezentacijom
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi