Mlada zvijezda potpisala s Bayernom ugovor do 2025.

Davies ostaje u Minhenu

Mlada zvijezda potpisala s Bayernom ugovor do 2025.

Kanadski fudbaler Apphonso Davies potpisao je novi ugovor s Bayern Minhenom.

Isti će ga za aktuelnog šampiona Njemačke i lidera u Bundesligi vezati do ljeta 2025. godine.

Ovaj 19- godišnji igrač impresionirao je čelnike Bayerna igrajući na poziciji lijevog beka tokom ove sezone i nagrađen je novim ugovorom.

Davies je odigrao 21 utakmicu u Bundesligi ove sezone, postigao jedan pogodak, prije nego što je sezone prekinuta zbog virusa Covid-19.

Ovaj fudbaler je u Bayern stigao u januaru 2019. godine iz Vancouvera za cifru od 19,5 miliona eura i u međuvremenu je sebe promovisao u jednu od nadolazećih mladih zvijezda.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Vrlo sam srertan. Bayern je jedan od najboljih klubova svijeta i za mene je ostvarenje sna igrati za ovakvu ekipu. Osjećam se lijepo od prvog dana ovdje. Želim s klubom osvojiti što je više moguće titula. To je u Bayernovom DNA", kazao je nakon potpisa novog ugovora mladi fudbaler.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
Davies mašina
1 1
dda27
U januaru 2019. godine pisete (sto je i sluzbeno navedeno na stranici Bayerna) da je dosao za 10 miliona €. U aprilu 2020. pisete da je dosao za 19,5 miliona €...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi