Čovjek zbog kojeg je suspendovan FK Borac pred potpisom za novi klub

Vraća se fudbalu

Čovjek zbog kojeg je suspendovan FK Borac pred potpisom za novi klub · Saznajemo

A. Čaušević

Nogometni savez BiH je prije nekoliko dana izrekao suspenziju Borcu te je Banjalučanima zabranjeno odigravanje utakmica. 

Razlog za suspenziju su neisplaćena dugovanja prema svom bivšem golmanu Mladenu Lučiću.

Lučić je posljednjih sedmica u centru pažnje te još uvijek čeka na isplatu od oko 36.000 KM, a Borac ima rok do kraja februara da plati navedeni iznos.

U međuvremenu iskusni čuvar mreže mogao bi se vratiti i branjenju. Kako SportSport.ba nezvanično saznaje ovaj 35-godišnjak bi se mogao reaktivirati u Prvoj ligi FBiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Naime, za Lučića je zainteresovan Igman iz Konjica koji se nakon prvog dijela sezone nalazi u donjem dijelu tabele i zauzima tek 13. mjesto.

Lučić je svoju cijelu karijeru proveo u Premijer ligi. Osim za Borac branio je za Radnik, Olimpik i Slaviju.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
@Svojprisebi ... da tebi ovako maksuz kaže BH nacionalista pošto vidim da se kačiš za moje komentare i na žalost opet ne možeš bez vrijeđanja i govora mržnje. Međeđe žali Bože što te redakcija odblokirala ( a ja sam te blokirao) jer ne možeš a da ne ujedaš... tako prijedlog od mene da me ujedeš za dupe a i poljubi me u dupe... skini mi se sa .... molim te hajde ako nemaš ništa osim mržnje u glavi i vakuma.
Molim te popusti me vodi svoj život popusti mene.
A to za pseto i vrijeđanje dobio si samo odgovor.
p.s. čestit ti Božić želim i svako dobro u tvom .... životu
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi