Mladen Stjepanović novi član Radničkog iz Lukavca

Napustio Slogu, pa pronašao novi klub

Mladen Stjepanović novi član Radničkog iz Lukavca

S. Mlaćo

Nakon što je jučer raskinuo saradnju sa Slogom iz Siminog Hana i napustio pripreme ovog kluba u Međugorju, iskusni Mladen Stjepanović već danas je pronašao novi klub.

Stjepanović će kako saznaje SportSport.ba karijeru nastaviti u Radničkom iz Lukavca, koji se nalazi na 14. mjestu Prve lige Federacije sa samo 17 osvojenih bodova i slijedi mu grčevita borba za opstanak. 

Ovaj 34-godišnjak u zimskom prelaznom roku stigao je u Simin Han iz gradačačke Zvijezde, ali neće upisati debi za ovaj tim. Pored Zvijezde, Stjepanović je nastupao još za Bratstvo, Slogu Ljubuški, GOŠK, Jedinstvo, te Rudar iz Ugljevika. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U prvom dijelu sezone za Zvijezdu je upisao 13 nastupa. Nastupa na poziciji zadnjeg veznog i sigurno će predstavljati pojačanje za tim trenera Milenka Bošnjakovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti