Travnik razbio Radnički na krilima sjajnog Zajmovića

Sjajna partija Vezira

Travnik razbio Radnički na krilima sjajnog Zajmovića

S. Mlaćo

Nogomeaši Travnika danas su u prijateljskom duelu deklasirali ekipu Radničkog iz Lukavca sa visokih 5:0 (2:0). 

Veziri su bolje otvorili susret te nakon prvih 45 minuta imali vodstvo 2:0. Strijelac oba pogotka bio je Dženan Zajmović.

U drugom poluvremenu treneri oba tima dali su šansu svim igračima, a Zajmović je nastavio biti neumoljiv. Još dva puta pogodio je mrežu Lukavčana, da bi posao par minuta prije kraja završio Seid Zukić. 

Travnik je nastupao u sastavu: Nurković, Ćurić, Pejić, Pekija, Hasanhodžić, Nuhić, Ćivić, Smajić, Jusufbašić, Zukić i Zajmović. Još su igrali: Đurić, Kadrić, Đogić, Dautović, Baltić, Baručija, Brljak, Hopić, Alispahić, Hasanbegović. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Travnik - FK Radnički Lukavac 5:0 (2:0)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi