Mladen Veselinović novi igrač FK Sloboda!

Potpisao ugovor

Mladen Veselinović novi igrač FK Sloboda! · Zvanično

M. Šljivak

Mladen Veselinović (28) novi je igrač FK Sloboda.

Kao što je to SportSport.ba i najavio, 28-godišnji krilni fudbaler je dogovorio saradnju sa tuzlanskim klubom i u narednoj sezoni će nositi crveno-crni dres.

Veselinović je sa tuzlanskim klubom potpisao jednogodišnji ugovor, a u Tuzlu dolazi iz redova sarajevskog Željezničara gdje je proveo protekle tri sezone.

Prošle sezone Veselinović je upisao 23 nastupa u Premijer ligi u dresu Željezničara te je upisao dva pogotka i jednu asistenciju.

Dva nastupa je dodao u Kupu BiH te jedan u kvalifikacijama za Evropsku ligu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Veselinović je u svom prvom mandatu na Tušnju odigrao ukupno 61 meč u dresu Slobode i ima učinak od šest golova i sedam asistencija.

Pored Slobode Veselinović je u karijeri igrao još za Borac, Viktoriju Plzen, Most i Slogu iz Doboja.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

salt_city
Opet na godinu dana ugovor, opet ista prica godinama, znaci odigra fenomenalnu sezonu pa ga iduce sezone uzmu sarajevo zeljo ili neko treci..uzas..
7 0
user1603303812
Na koji način je otišao ja ga nebi vracao smece jedno
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi