Žižović: Imamo realne šanse da dođemo do bodova protiv Željezničara

Sloboda dočekuje starog rivala na Tušnju

Žižović: Imamo realne šanse da dođemo do bodova protiv Željezničara

S. Mlaćo
Sloboda će bodove spasa tražiti sutra protiv Željezničara.

Oba tima su u veoma lošoj formi, a Mladen Žižović, trener Tuzlaka, vjeruje u svoje momke.

Nada se dobrom pristupu i bodovima.

“Nismo u dobrom ritmu, ni mi, a ni Željezničar. Pauza nam je dobro došla, a naš motiv je itekako veći. Očekujem da će to sutra donijeti dodatnu energiju i da ćemo doći do za nas vrijednih bodova. Nadam se da će pobjeda donijeti mir među igrače, a prvu priliku imamo već sutra. Mislim da imamo realne šanse, za to, iako imamo kadrovskih problema“, kazao je Žižović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zbog problema sa registracijom Žižović neće imati na raspolaganju posljednja pojačanja. Susret na Tušnju počinje u 15 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Bruda, kako igramo šansu za bodove ima i Igman
4 0
StruCnjaK123321
A jest tesko doci do bodova protiv zelje, to je bas poduhvat...
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi