Mladen Žižović više nije trener HŠK Zrinjski!

Čeka se imenovanje novog trenera

Mladen Žižović više nije trener HŠK Zrinjski! · Zvanično

E. Škorić

Zrinjski je saopštio kako se rastao sa Mladen Žižovićem.

Nakon što je okončana ne tako dobra polusezona za Zrinjski, špekulisalo se da će doći do prekida saradnje sa Žižovićem, a sada je to i zvanično.

"HŠK Zrinjski želi obavijestiti javnost da će u pripreme za proljetni dio sezone krenuti s novim stručnim stožerom s obzirom da je nakon iscrpne analize dogovoren sporazumni raskid suradnje s glavnim trenerom Mladenom Žižovićem. Gospodinu Žižoviću se iskreno zahvaljujemo na profesionalnom odnosu i svemu učinjenom u proteklih četrnaest mjeseci te mu želimo puno sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere, još više iz razloga jer se radi o igračkoj legendi našeg kluba s kojim smo se rastali u najbolčjim odnosima", objavio je klub.

Uskoro će biti imenovan i novi trener, a vjeruje se da će to biti Sergej Jakirović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1605368976
Žižoviću je bolne bilo da nije išao iz Radnika, tamo je imao zapažene rezultate.
5 0
Kupi_Lee
Pored jednog Dragana Jovića, oni dovode Sergeja Jakirovića. Kakvi amateri rade u ovom Zrinjskom.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti