Mladen Žižović nakon 'nule' na Koševu: Prezadovoljni smo!

Trener FK Sloboda

Mladen Žižović nakon 'nule' na Koševu: Prezadovoljni smo!

M. Šljivak

Ekipa Slobode je na Koševu ostala neporažena odigravši 0:0 protiv Sarajeva.

Nakon tri uzastopne pobjede kojim su osigurali ostanak u društvu najboljih bh. timova, ekipa Mladena Žižovića je na Koševu nastavila sa odličnim igrama i na kraju sa Koševa nosi jedan bod.

Pokvarila je Sloboda šampionske ambicije Bordo tima, a trener crveno-crnih iz Tuzle zadovoljan je osvojenim bodom.

"Prezadovoljni smo načinom na koji smo igrali. Favorizovanom Sarajevu smo pokazali da smo ravnopravan protivnik. Imali smo 2-3 šanse da dođemo možda i do pobjede i svojim igračima čestitam na osvojenom bodu", rekao je Žižović za Moja TV nakon utakmice.

Sloboda će do kraja sezone imati ozbiljnu ulogu u kreiranju vrha tabele jer igraju sa timovima koji se bore za Evropu.

U nedjelju će Tuzlaci dočekati Široki Brijeg, zatim im slijedi gostovanje kod Veleža u Mostaru, dok će u posljednjem kolu dočekati banjalučki Borac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda bi na kraju mogla odlučiti prvaka i putnike u Evropu, a vidjet ćemo koliko će ekipa Mladena Žižovića napraviti do kraja sezone.

Trener Sarajeva Vinko Marinović nije želio dati izjavu nakon utakmice.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Došo si igrati za Borac smetljaru,nabijem te na RACKU kako tebe tako i Slobodu.....
2 8
opasni_medo
Prvak da se oslanja na poklonjene bodove od tima iz donjeg dijela tabele? Ako ništa, pokazalo se da makar u dijelu BiH ima poštenih utakmica. Ne krivite Slobodu što vam nije pustila.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi