Žižović: Za nas ovo nije bila teška utakmica, mi uživamo u svemu ovome

Slobodi bod protiv Širokog Brijega

Žižović: Za nas ovo nije bila teška utakmica, mi uživamo u svemu ovome

E. Čaušević

Sloboda je danas na svom terenu remizirala protiv Širokog Brijega (1:1) u meču 31. kola Premijer lige.

Domaći su veoma dobro otvorili utakmici u uspjeli su da dođu do prednosti u 24. minuti kada je pogodak postigao Mišković.

Ipak, u samom finišu prvog poluvremena Šiorki Brijeg je uspio da izjednači na 1:1.

Sudija je svirao penal za gostujući tim, a siguran s bijele tačke bio je Jurić što je na kraju i bio konačan rezultat utakmice.

Nakon meča na Tušnju svoje utiske otkrio je i trener domaćeg tima Mladen Žižović.

"Najbitnije je da smo nastavili niz i da smo igrali dobro. Za nas nije teška utakmica, mi uživamo u ovome svemu i igramo za sebe i svoj klub i tako ćemo se ponašati do kraja prvenstva", rekao je Žižović i dodao.

"Bili smo ravnopravni tokom cijelog meča. Imali smo zicer preko Predragovića da riješimo meč u našu koristi, ali nismo. Nemam šta da zamjerim igračima i mogu da im samo čestitam na još jednom fantastičnoj igri".

Osvrnuo se i na penal koji je sviran ekipi Širokog Brijega u samom finišu prvog poluvremena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sedmi penal nam je sviran ove polusezone. Ne bih ulazio previše u te detalje. Naša neopreznost je kumovala tome i to nismo smjeli dopustiti u posljednjoj sekundi prvog poluvremena, ali Bože moj. Ovo je mlada ekipa tako da ovaj bod dobija na još dodatnoj težini".

Sloboda je ranije osigurala opstanak u Premijer ligi BiH zbog čega su rasterećeni do kraja sezone. Tuzlanski klub je osmi sa 36 bodova, dok je Široki Brijeg peti sa 53 boda.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realista1982
Bravo Zizovicu,vidi se da znas svoj posao...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi