Mladi bh. golman glavna tema u Srbiji nakon nevjerovatne greške

U Spartak došao iz Mladosti

Mladi bh. golman glavna tema u Srbiji nakon nevjerovatne greške

E. Čaušević

Fudbaleri Javora jučer su remizirali na svom terenu protiv Spartaka Subotice (2:2) u meču 24. kola srbijanske Superlige.

Ovu utakmicu obilježila je nevjerovatna greška mladog golmana Spartaka, Filipa Dujmovića, koji je postao hit na društvenim mrežama.

Dujmović je nevjerovatnu grešku napravio kod rezultata 0:0 kada je istrčao i pokušao izbiti loptu, ali ju je nabio iza svojih leđa i pokušao je to popraviti, no nije uspio.

Ovaj 20-godišnji golman ponikao je u Zrinjskom gdje je branio za kadete, a u juniorskoj konkurenciji branio je za Željezničar. Nakon odlaska iz Željezničara bio je u Adani Demir i Mladosti iz Doboja kod Kaknja, a Sportak je pojačao ovog zimskog prelaznog roka.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Top Komentari

Rom88
Ne treba momka odmah stavljati na stup srama, ovo se moze desiti i golmanima u ligi petice....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije