Mladi bh. napadač potpisao za Slovan Liberec
Foto: Slovan Liberec

Ranije bio na Koševu

Mladi bh. napadač potpisao za Slovan Liberec

Nekadašnji omladinac Sarajeva Imad Rondić novi je član Slovana iz Libereca, potvrdio je ovaj klub.

Zapaženi nastupi u "bordo" dresu donijeli su 2018. godine Rondiću transfer u Slaviju iz Praga, ali u ovom klubu se nije izborio za značajniji status i odlučio je promijeniti sredinu.

Svoju karijeru 20-godišnji Rondić nastavlja u redovima Slovana iz Libereca, gdje je kroz treninge uspio da pokaže svoje kvalitete i dobije dugoročni ugovor.

"Zadovoljni smo što smo uspjeli realizovati Rondićev transfer i što je s nama potpisao dugoročni ugovor", izjavio je sportski direktor Slovana Zdenek Koukal, vjerujući da se radi o velikom potencijalu i igraču koji će biti pojačanje.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

U protekloj polusezoni Rondić je nastupao za drugi tim Slavije Prag za koji je u 14 utakmica postigao osam pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti