Mladi fudbaler Arsenala "opisao" Dele Allija u tri riječi: Popuši mi ku**c

Ubrzo izbrisao svoj Tweet

Mladi fudbaler Arsenala "opisao" Dele Allija u tri riječi: Popuši mi ku**c

Navijači Arsenala već odavno predviđaju da će mladi Reiss Nelson biti nova velika zvijezda njihovog kluba, ali nakon Tweeta o fudbaleru ljutih rivala, ekipe Tottenhama, ovaj 18-godišnjak je već postao legenda Topnika.

Naime, Tottenham je večeras odigrao revanš meč osmine finala Lige prvaka protiv Juventusa, te se nakon poraza od 2:1 oprostio od ovog takmičenja, a pred sami susret sa jednog Twitter profila je proslijeđen post u kojem se traži od pratioca da fudbalera Pijetlove Dele Allija opišu u tri riječi.

Reiss Nelson je, iz nekog razloga, odlučio odgovoriti na ovaj post, a tri riječi kojima je "opisao" Allija bile su: "Popuši mi ku**c".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nelsonov Tweet se brzinom munje proširio društvenim mrežama, a mladi fudbaler Arsenala je ubrzo shvatio da je pretjerao, pa je isti izbrisao.

Ipak, bilo je prekasno pošto su već hiljade ljudi vidjele njegovu objavu, koja je "ovjekovječena" mnogobrojnim screenshotovima.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi