Mladi fudbaleri Slobode na Tušnju potpisali nove ugovore

Neki su dobili i prve profesionalne

Mladi fudbaleri Slobode na Tušnju potpisali nove ugovore

E. Dindić

Danas je na Tušnju bilo dosta posla s obzirom da je upriličeno "grupno" potpisivanje novih ugovora sa mladim igračima Slobode.

Tako su mladi golman Anes Mehić, te igrači Asim Muratović i Adi Alić produžili ugovore sa FK Sloboda na još godinu dana.

U ugovore njih trojice je ugrađena i mogućnost produženja saradnje za dvije dodatne godine.

Također, danas su prve profesionalne ugovore sa Slobodom potpisali Armin Mustačević (golman), Jasmin Osmić, Muhibija Kavazović i Harun Hadžibeganović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je ovim potezom pokazala da na svoje omladince računa u budućnosti.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tcity055
Ovo je najracionalniji potez. ****š polovnjake iz Srbije. Neka djeca znaju da mogu biti konkurenti za prvi tim.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi