Mladi igrač Milana zbog slike s Ronaldom napravio velike probleme Chielliniju
Nije znao da se, u trenutku dok se slikao s Ronaldom, iza nalazio Chiellini koji je bio 'gol kao od majke rođen'

Sve se vidjelo...

Mladi igrač Milana zbog slike s Ronaldom napravio velike probleme Chielliniju

E. Škorić

Raul Bellanova je nakon derbija Milana i Juventusa otišao do gostujuće svlačionice kako bi se uslikao s Cristianom Ronaldom.

Osim što je uvrijedio navijače Milana jer se kao član Rossonera jedva dočekao ponizno slikati sa zvijezdom Juventusa, načinio je ogromnu štetu stoperu Stare dame Giorgiju Chielliniju.

Naime, dok je pozirao s Ronaldom, Bellanova nije ni primijetio da je iza njega potpuno nag Chiellini, koji se osramotio jer se slika proširila kao virus internetom.

"Izvinjavam se Chielliniju, nije mi bila namjera da slika izađe u javnost, ali je moja odgovornost što je tako. Samo sam želio da se slikam sa velikim šampionom, nisam je podijelio na društvenim mrežama jer smo izgubili", oglasio se 18-godišnji Bellanova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

Armin Armic
Škoriću sta znaci "nagao"?
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi