Mladi igrač Real Madrida na zanimljiv način pokušava naučiti španski jezik

Kaže da dobro napreduje

Mladi igrač Real Madrida na zanimljiv način pokušava naučiti španski jezik

Endin Čaušević

Mladi brazilski fudbaler Reiner pojačao je Real Madrid ovog januara.

Reiner je u kraljevski klub stigao iz Flamenga i potpisao je ugovor do ljeta 2026. godine. Ovaj igrač će se prvo priključiti Real Madrid Castilli gdje će igrati do kraja sezone, a u narednoj bi trebao dobiti mjesto u prvom timu.

Brazilac vrijedno trenira od dolaska u Real Madrid i žele se što prije dokazati. On je izjavio da se već navikao na život u Madridu, te da na zanimljiv način što prije pokušava da savlada španski jezik.

"Španski jezik učim kroz WhatsApp i mobitel sam naštimao na španski. Također, gledam dosta TV emisija i serija na španskom jeziku. Neki dan sam čitao novine i vidim ogroman napredak u učenju španskog jezika", rekao je Reiner.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 18-godišnjak je koštao čak 30 miliona eura i jasno je da u Real Madrid polažu u njega velike nade.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Velika razlika u ta 2 jezika u p. m. bas se muci decko..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi