Mladi Mašić iz Zrinjskog došao na posudbu u GOŠK

Nakon sjajne sezone u juniorima Plemića

Mladi Mašić iz Zrinjskog došao na posudbu u GOŠK

Zrinjski je zvanično poslao na posudbu mladog napadača Anesa Mašića i to u ekipu GOŠK-a. 

Mašić iza sebe ima sjajnu sezonu u juniorima Zrinjskog u kojoj je ekipu vodio do naslova prvaka obzirom da je bio prvi strijelac tima.

On se nakon toga priključio prvom timu, ali je odlučeno da ipak ode na posudbu u redove novog federalnog prvoligaša gdje će sigurno dobiti nešto veću minutažu.

Zanimljivo, iako je prešao u novi klub, trener će mu ostati isti. Naime, GOŠK od prije nekoliko sedmica vodi dojučerašnji trener juniora Zrinjskog Nenad Gagro koji će sigurno znati kako da izvuče maksimum iz ovog mladog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Mašić nije krio zadovoljstvo zbog posudbe koju smatra pravim potezom u ranom dijelu karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi