Mladi Plemići remizirali s GOŠK-om
Pioniri Zrinjskog i GOŠK-a odigrali čvrstu i borbenu utakmicu na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski

Iako favorizirani, pioniri Zrinjskog nisu uspjeli savladati vršnjake iz Gabele

Mladi Plemići remizirali s GOŠK-om

U 13.kolu Premijer omladinske lige U-15 Bosne i Hercegovine danas su na pomoćnom stadionu HŠK Zrinjskog pioniri domaćina i GOŠK-a iz Gabele odigrali neriješeno 1:1. Iako su mladi nogometaši Zrinjskog bili favoriti i imali više od igre, nisu uspjeli slaviti u ovom susretu.

Počeli su igrači Zrinjskog agresivno i ta agresivna igra donijela im je korist u 15.minuti kada je Zoran Stanković efektno poogodio za 1:0. S tim rezultatom se i otišlo na poluvrijeme. U nastavku se na terenu pod Bijelim Brijegom gledala opet ista slika.

Pioniri Zrinjskog bili su dominantniji, no svoju dominaciju nisu uspjeli pretočiti u još poneki pogodak koji bi ima jamčio miran završetak. To im se u konačnici i odbilo od glavu kada je u drugoj minuti sudačke nadoknade Josip Miličević pogodio za 1:1 što je u konačnici značio bod za goste koji su s njim prezadovoljni napustili Mostar.

Zrinjski: Pandža, Miličević, Stanković, Zovko, Čule, Pandža, Marić, Blažević, Šakota, Kudić, Ćubela

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

GOŠK: Pirija, Elezović, Jukić, Šipić, Andačić, Miličević, Jakiša, Martinović, Babić, Šuta, Ćorić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi