Mladi reprezentativac BiH seli u Seriju C
Foto: EPA

Ćazim Suljić napušta Crotone

Mladi reprezentativac BiH seli u Seriju C

M. Šljivak

Još jedan bosanskohercegovački fudbaler promijeniće sredinu do kraja zimskog prelaznog roka.

Fudbaler Crotonea i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Ćazim Suljić (21) odlučio je da potraži novi klub i on će vjerovatno do kraja sezone otići na posudbu.

Njegov novi klub trebala bi postati Reggina. Radi se o timu koji igra u italijanskoj Seriji C i gdje bi 21-godišnji fudbaler konačno trebao dobiti šansu za igru.

Suljić se u dresu italijanskog prvoligaša nije naigrao. U ovoj sezoni je nastupio u samo jednom susretu i to u Kupu Italije, dok debi u Seriji A nije dočekao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Odlučio je da ne sjedi više na klupi. Zatražio je odlazak, klub će mu izaći u susret i Suljić će karijeru vjerovatno nastaviti u ekipi Reggine.

Ovaj tim je trenutno na 15. poziciji u trećem rangu takmičenja i predstoji im velika borba za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti