Walter Zenga novi trener Crotonea

Nasljednik Davida Nicole

Walter Zenga novi trener Crotonea

Italijanski prvoligaš Crotone će u nastavak sezone ući sa novim trenerom, koji će imati zadatak da izbori opstanak u Seriji A.

Nasljednik Davida Nicole na klupi trenutno 16-plasiranog tima italijanskog prvenstva će biti iskusni Walter Zenga, koji će uskoro i zvanično biti predstavljen u ovom klubu.

Nekadašnji golman Intera i Sampdorije je tokom bogate karijere trenirao veliki broj klubova poput Catanije, Palerma, Sampdorije, Wolverhamptona, Crvene zvezde, Dinamo Bukurešta, Steaue, a predstavljat će novi pokušaj uprave ovog kluba da probudi ekipu iz krize.

Pored Waltera Zenge, posao trenera Crotonea bio je ponuđen Gianniju De Biasiju i Alessandru Nesti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti