Mladi reprezentativci BiH odradili posljednji trening uoči Azerbejdžana
Nova generacija mladih reprezentativaca BiH vjeruje da uz malo sreće i povoljan žrijeb može napraviti dodatni rezultatski iskorak

Prva utakmica nove generacije

Mladi reprezentativci BiH odradili posljednji trening uoči Azerbejdžana

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Mlada nogometna reprezentacija BiH sutra će u Trening centru N/FSBiH u Zenici s početkom u 13 sati odigrati prijateljski mel protiv selekcije Azerbejdžana.

Nova generacija nogometaša koju predvode Šerbečić, Čavar, Mujakić, Šabanadžović, će sutra imati priliku da se pokaže publici u Zenici protiv veoma dobrog protivnika.

Mlada selekcija od ponedjeljka se nalazi u Zenici, gdje su imali dovoljno vremena da se pripreme, te analiziraju protivnika. Prema najavama iz stručnog štaba, sutra će nastojati da šansu za igru dobije što više nogometaša, ali i pokušat će da ostvare pobjedu, jer je to cilj u svakoj utakmici, pa ona bila i prijateljskog karaktera.

Bez obzira na hladno vrijeme proteklih dana sutra se očekuje jedan dobar meč, gdje će nadamo se izabranici Vinka Marinovića odigrati dobru utakmicu, te s novom generacijom trijumfalno uči u novi "ciklus" u kojem su ambicije da se bude bolji nego u prošlim kvalifikacijama, kada nam je malo trebalo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo.

Top Komentari

DamirT
Ako nas Sabanadzovic predvodi tesko nama
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi