Besplatan ulaz za susret BiH - Njemačka
Utakmica BiH - Njemačka će se igrati na stadionu Bilino polje

Odluka Saveza

Besplatan ulaz za susret BiH - Njemačka

A. Čaušević

Kako seniori tako će i U21 reprezentativci BiH u oktobru imati reprezentativnih obaveza. 

A reprezentacija će igrati protiv Finske i Grčke, dok će mladi reprezentativci odmjeriti snage sa Njemačkom u sklopu kvalifikacija za plasman na EP 2021. godine. 

Izabranici Vinka Marinović se već nekoliko dana pripremaju u Butmiru, a susret s Nijemcima je na programu u utorak. NFSBiH je odlučio da ulaz na tribine Bilinog polja bude besplatan. 

Reprezentativac Zinedin Mustedanagić cijeni narednog protivnika, ali vjeruje i u kvalitet bh. tima:

„Pripreme protiču u najboljem redu i atmosfera u ekipi je odlična. Njemačka je veoma jaka ekipa i očekuje nas teška utakmica. S druge strane, mi znamo da možemo sa svima da se nosimo i ne predajemo se unaprijed. Vidjećemo šta će se desiti, a sportski je da se nadamo pozitivnom ishodu i daćemo sve od sebe da ga i ostvarimo.“

Vezista Vladan Danilović očekuje podršku sa tribina:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

„U timu vlada dobra atmosfera kao i uvijek na okupljanjima „U-21“ tima. Ne štedimo se na treninzima jer želimo da se maksimalno pripremamo za Njemačku. Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima. To sigurno da neće biti lako jer je Njemačka možda i najbolja reprezentacija u ovom uzrastu, ali i mi se nešto pitamo. Dokazali smo već da možemo da igramo sa najjačim i imamo razlog za optimizam pred ovaj meč. Nadam se da ćemo imati podršku i od navijača. Uz njih je lakše doći do pozitivnog rezultata.“

Početak utakmica BiH - Njemačka zakazan je za 18 sati. 

Top Komentari

Hz rajvosa
savez napolje !!
6 0
dragonBH
neka lijepa vijest od sveza.. treba doci u sto vecem broju da ove momke podrzimo, bore se vise nego ovi stariji!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi