Mladi Smajlagić ponovo strijelac za Goricu
Talentovanom Smajlagiću je ovo bio ujedno drugi gol za Goricu u Prvoj ligi Slovenije, a jedan je postigao i u Kupu

Bivša nada Sarajeva

Mladi Smajlagić ponovo strijelac za Goricu

Nekadašnji omladinac FK Sarajevo Semir Smajlagić postigao je gol za Goricu u meču 15. kola Prve lige Slovenije.

Nakon što je prije nekoliko dana zatresao mrežu Mure u Kupu, Smajlagić se u strijelce upisao i večeras u meču protiv Rudara iz Kranja koji je završen rezultatom 2:2.

Prvi do prednosti došao je Rudar golom u 22. minuti koji je postigao Tučić, no sreća gostiju nije dugo trajala, pošto je samo pet minuta kasnije za izjednačenje Gorice postigao Smajlagić.

Pri rezultatu 1:1 se ujedno i otišlo na odmor, da bi u nastavku pala još dva pogotka, po jedan na obje strane za konačnih 2:2. Za Goricu je pogodio Osuji, dok je ponovo Tučić bio strijelac za Rudar.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Dvadesetogodišnji Smajlagić za Goricu, podsjećamo, nastupa od februara kada je stigao iz FK Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi