Mladi Zmajevi spremni za Njemačku: Hadžić mijenja povrijeđenog Ćatića
Mladi reprezentativci BiH odradili su posljednji trening pred sutrašnju utakmicu protiv selekcije Njemačke

Izabranici Vinka Marinovića trenirali na Bilinom polju

Mladi Zmajevi spremni za Njemačku: Hadžić mijenja povrijeđenog Ćatića

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Mlada nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će odigrati treću utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Nakon pobjede protiv Moldavije i remija u gostima protiv Belgije, sutra naše mlade reprezentativce očekuje najteži duel, protiv prvog favorita u grupi.

Nijemci su na papiru favoriti, ali naši reprezentativci znali su odigrati veoma dobro i protiv najjačih mladih selekcija. Selekcija koju s klupe predvodi Vinko Marinović ima kvalitete da se nosi i protiv jačih selekcija, a to se očekuje i sutra protiv Njemačke.

Za susret protiv Njemačke, selektor ne može računati na Ćatića i ranije povrijeđenog Pidru, ostali igrači su spremni i jedva čekaju da istrče sutra na Bilino polje.

Kako je selektor Vinko Marinović kazao na press konferenciji neće biti mnogo promjena u ekipi, te se očekuje samo promjena na krilnoj poziciji u odsustvu povrijeđenog Ćatića. U našem taboru nadaju se da će sutra imati i dobru podršku s tribina jer će im sigurno trebati protiv jedne od najboljih selekcija u Evropi u ovome uzrastu.

Mogući sastav za utakmicu: Kovačević, Beganović, Mujakić, Šerbečić, Miličević, Čavar, Danilović, Mustedanagić, Bojo, Hadžić i Demirović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi