Trener Širokog nakon poraza u Zenici

Mladina: Naša odbrana danas nije imala svoj dan

Dino Kurbegović

Nogometaši Širokog Brijega danas su na Bilinom polju poraženi od domaćeg Čelika rezultatom 2:1, te drugu sezonu uzastopno položili oružje kada su u pitanju utakmice u Zenici.

Gosti s Pecare su tokom čitave utakmice imali veći posjed lopte, stvarali su i šanse, ali danas je odbrana i vezni red previše griješila što su domaći igrači kaznili i osvojili tri boda.

Nakon utakmice gostujući trener Davor Mladina nije bio zadovoljan konačnim rezultatom.

"Čestitam Čeliku na pobjedi, loše smo otvorili utakmicu što je domaćin iskoristio. Poslije smo se malo posložili, bilo je dosta prekida nismo uspjeli to iskontrolisati. Znali smo da ako Čelik povede, da će tražit šansu iz kontranapada, bili su veoma opasni danas. Mi smo u drugom poluvremenu pokušali vratiti se u utakmicu, ali nas je Čelik kaznio klasičnom kontrom i onda je ostalo premalo vremena da se vratimo u utakmicu i osvojimo jedan bod", mišljenje je stratega kluba s Pecare.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odbrana je danas odigrala veoma loše.

"Do ove utakmice su dobro igrali, ali danas nisu bili raspoloženi, imali su danas loš dan i to je protivnik iskoristio. Na greškama se uči i nadam se da će u narednim utakmicama biti na svome nivou" kazao je Mladina.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.