Mladost DK i Zrinjski blizu razmjene igrača?

Mijenjaju veznjaka i defanzivca

Mladost DK i Zrinjski blizu razmjene igrača? · Saznajemo

A. Čaušević

Nekoliko dana uoči početka nove sezone Premijer lige Mladost Doboj Kakanj i Zrinjski su blizu dogovora razmjene igrača, potvrđeno je za SportSport.ba. 

Rijad Sadiku bi trebao postati novi fudbaler Zrinjskog, dok bi u suprotnom smjeru trebao krenuti Semir Pezer koji je i u minuloj sezoni igrao na posudbi u Mladosti.

Sadiku, koji je prošao omladinske selekcije Sarajava je jutros otputovao na pregovore u Mostar i nije nastupio na današnjem prijateljskom meču u kojem je Mladost s 2:0 pobijedila Travnik.

Na drugoj strani Pezer ima važeći ugovor sa Zrinjskim, ali Mladen Žižović ne računa na njegove usluge. Iskusni veznjak trenira odvojeno od ekipe i čeka rasplet situacije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećanja radi, nova sezona Premijer lige starta predstojećeg vikenda. Zrinjski će biti domaćin Olimpiku, dok će Mladost gostovati Borcu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino69
E jest smijesna ova mladost stvarno
2 1
pjanke.sa
Voli Zrinjski igrace Sarajeva neg se hl**** najes
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi