Mladost DK poslala dvojicu igrača u Jedinstvo

Na posudbi na kraju sezone

Mladost DK poslala dvojicu igrača u Jedinstvo

A. Čaušević

Prioritet Jedinstva s novim rukovodstvom na proljeće će biti opstanak u Prvoj ligi FBiH. 

Veoma je radno u bihaćkom klubu proteklih sedmica. Došlo je do promjene vodeće garniture, a s trenerske funkcije je otišao Senad Repuh.

Dok se čeka zvanična potvrda da će ekipu preuzeti Muhamed Berberović polako se pod Borićima slaže i igračka križaljka.

Jedinstvo su danas pojačala dvojica igrača Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Na posudbu do kraja sezone su stigli Anes Vehab i Mustafa Mušija.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vehab igra na poziciji desnog beka i u prvom dijelu sezone je upisao sedam nastupa. Isto toliko mečeva je odigrao i napadač Mušija uz jedan postignut gola.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adriano
Ništa im ne bi falilo ni u Rudaru, još bi Vam bili "na oku".
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi