11

Komentari (11)

2323
Jbg.izgleda Musija preveslao Vicka oko nekog tendera u RS a nije mu dak njegov dio.....prosle godine su bili u ljubavi kada su uzimali tendere a sad izgleda neko je zakazao...
GuiliDamou
Ne j e b e nas samo Vico krhali su nas i ovi prije Vice, pogledajte samo imena i prezimena zaposlenih u NFS BIH i sve ce vam biti jasno! Od administracije do ekonoma, sve rodbinske veze! Od Muzurovića, Keče, Džipe, Laleta, Čeke... sve rodbina u svezu, ko da je privatna firma, sve ovo sto se sada dogadja je uzročno/posljedično!!!
Bhf111
Rat savezu. Dosta je ovog. Samo znamo komentarisati i lajkove sakupljagi
starmac
Podrška za MLADOST iz MOSTARA i poruka BORBA DO KRAJA.Vice ODLAZI !!!
BlueBoys
Neces vise nikom srat...Bio je to ludi Boris...Ocito je i on imo' svoj popis...
Chico
Najgori su mediji iz Sarajeva. Za sta su se oni prodali Vici Zeljkovicu ????? Svi redom sute na najveci cirkus fudbalski od 1945. godine. Srpski klub prvak, dva srpska kluba mimo terena spasise od ispadanja. Da Bog da nam reprezentacija bila najgora u Europi, znam da pi**e sutite samo zbog repke.
JedanVamo
Podrska Mladosti , rat mafiji u nogometnim savezu !!!
EmirEmir111
Treba nas sve je*at kolektivno, kad trpimo to četaljsko orgija je i samo pišemo komentare a ništa ne poduzimamo.
zgembo.popuslic
Trpimo i *ebavanje politicara evo 30 godina i nista ne radimo nego samo komentarisemo pa sto ne bi trpili i ove iz saveza... *ebiga kad smo takav narod, znamo samo pametovat a kad treba nesto radit nema nas nigdje
Nije.bitno
Ako nisi izlazio, izadji 2022 na izbore
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.